așteptăm alături de noi

 

Euromediu este un proiect ce dorește să schimbe ceva în felul în care vedem lucrurile. Ideea inițială a fost a unui ONG care să tragă semnale de alarmă în privința deteriorării calității mediului și a poluării accelerate și care să desfășoare acțiuni concertate pentru a ajuta la menținerea și dezvoltarea unui mediu cât mai curat și sănătos, prin conștientizarea populației și prin instruirea ei în acest scop.

De-a lungul timpului, am descoperit că avem succes în organizarea de competiții sportive, în acțiunile de curățenie a mediului, în acțiunile de prevenire a accidentelor rutiere, de ameliorare a comportamentului în trafic, de instruire a copiilor privind o atitudine corespunzătoare în trafic și față de mediu.

Fiecare persoană are dreptul la o viață mai bună. O parte consistentă a acesteia depinde de forma fizică și de mediul înconjurător. Acesta este domeniul nostru și aici vrem să stimulăm cât mai mulți să ne sprijine și să ne urmeze. Avem doar de câștigat cu toții. Te vrem sănătos!

Considerăm că e nevoie de o atitudine comună a cât mai multor persoane, conștiente de schimbările climatice, care să facă fiecare un mic pas în protecția mediului, fie el renunțarea o zi la autoturism, fie prin economia de energie electrică, de apă sau prin plantarea și îngrijirea câtorva copaci, prin reciclare, e extrem de necesară constituirea unui semnal și totodată a unui exemplu de la care tot mai mulți să se inspire.

Poluarea nu vine doar de la consumatorii casnici, dimpotrivă. Dar inactivitatea fiecăruia dintre noi este cea care permite în mod tacit răspândirea atitudinilor necorespunzătoare, începând de la individ și până la corporații. Schimbă ceva! Redu poluarea și inspiră-i și pe alții!