<span>Aradul</span> joaca Tenis

Aradul joaca Tenis

Arad
14 September 2019

Vezi concurenţii înscrişi

Ziua tenisului Aradean pentru toate varstele.

REGULAMENT

“Aradul joaca tenis”

 

            Eveniment dedicat iubitorilor de tenis, copii si adulti.

Vor fi organizate in cadrul acestui eveniment doua turnee principale de simplu, unul pentru copii cu varsta cuprinsa intre  9 si 12 ani si unul “open”, dedicat tuturor amatorilor, indiferent de varsta. De asemenea va fi organizat si un turneu de dublu.

            Meciurile se vor desfasura in sistem “maxiset”, invingator fiind cel care castiga primul 9 game-uri, cu tie-breack la scorul de 8 – 8. Se va juca cu mingi noi, omologate ITF.

            Vor fi organizate si concursuri de indemanare, deschise tuturor participantilor.

            Fiecare participant va primi pranzul, precum si apa.

            Inscrierea se poate face oricand intre orele 09:00 si 19:00, pana vineri 13 septembrie, direct la baza de tenis Intersport (pe malul Muresului, langa hotelul Armatei), la d-nul Puiu Ferestean sau la persoana care-l inlocuieste.

            Turneele vor debuta sambata 14 septembrie la ora 09:00.

            Taxa de participare este de 15 lei/persoana.

 

EVENIMENTE CE URMEAZĂ ÎN URMĂTOAREA PERIOADĂ

Euromediu este rezultatul dorintei noastre de a face ceva pentru comunitate. Astfel, ne-am implicat in organizare de evenimente sportive, plantari de copaci, instruirea celor mici in reguli de trafic rutier si ecologie. O parte din proiectele noastre sunt repetitive, altele sunt doar cu o editie. Oricum ar fi, investim in ele toata dorinta noastra de mai bine.