<span>Ziridava</span> Road Race IV

Ziridava Road Race IV

Arad
05 June 2021
06 June 2021
Acest eveniment nu accepta inscrieri!

Vezi concurenţii înscrişi

Speram ca anul 2021 sa ne readuca tuturor zambetul pe buze. Incercam sa ne aducem si noi aportul... :)

Pana una-alta, am pregatit surprize placute si noutati interesante!

Incepand cu editia a IV-a, ZIRIDAVA ROAD RACE se intinde pe doua zile, avand doua probe: CONTRATIMP si FOND!

In 5 iunie 2021 va provocam la o catarare in regim de contratimp la Siria, pe traseul cuprins intre Manastirea Feredeu (de jos) si Varful Curcubata, traseu ce include si mare parte din creasta nou asfaltata..

In 6 iunie 2021 ne pastram obiceiul de a va delecta cu traseu de fond Arad - Charlottenburg si retur, startul din fata Primariei Arad, sosirea la prietenii nostri de la Mondo Trans, in Sannicolau Mic.

Later edit:

Facem eforturi ca in 5 si 6 iunie sa ne putem bucura cu totii de pasiunea noastra comuna, asa ca stai aproape pentru noutati!

Prima si cea mai importanta noutate este ca anul asta ZIRIDAVA ROAD RACE este parte din ROAD GRAND TOUR! Dincolo de bucuria de a fi parteneri cu profesionisti ai ciclismului nostru, sta emotia de nu gresi (macar nu prea tare) si de a ne ridica la nivelul asteptarilor voastre.

Impreuna cu Road Grand Tour am decis sa va oferim doua zile de ciclism pur, cu posibilitatea de a “rupe lantul” in doua din cele mai “adevarate” probe ale ciclismului rutier: CONTRATIMP si FOND.

5 iunie 2021 - CONTRATIMP, start la ora 10:00, in Siria, parcarea Manastirii Feredeu de Jos, traseu 6 km, catarare. Inscrieri: online*, fizic in 4 iunie si la fata locului, in ziua concursului*.  

6 iunie 2021 – FOND, start ora 10:00 in fata Primariei Arad, traseu 100 km (start din Arad – Zabrani Centura – Masloc – Charlottenburg si finish la Sannicolau Mic). Inscrieri: online*, fizic in 4 iunie si la fata locului, in ziua concursului*.

*anumite limitari pot sa apara.

INSCRIERI:

  • ONLINE, pana in 28 mai ora 12:00, daca vrei si tricou si alte bunataturi in pachetul de start. Ca sa nu te fortam, inscrierile online vor functiona pana in 3 iunie, ora 12:00, sub rezerva disponibilitatii stocului. Iti vei ridica pachetul de start in intervalele si locurile anuntate pentru inscrierea fizica.
  • FIZIC, in 4 iunie – vineri intre 18:00 si 21:00 te asteptam in fata Primariei Arad sa te inscrii si sa achiti taxa si/sau sa iti ridici pachetul de start.
  • FIZIC, in 5 sau 6 iunie – fie sambata, fie duminica, intre 8:00 si 9:30, la locul de start (in Siria sau in fata Primariei Arad), vei putea sa te inscrii si poate mai gasim cate ceva de pus si in pachetele de start.

PREMIERE:

  • Sambata, proba de CONTRATIMP se premiaza la 30 de minute dupa ultimul finisher, la locul FINISH-ului.
  • Duminica, proba de FOND se premiaza in jurul orei 14:00, in zona de finish.

Urmareste-ne aici si mai ales pe www.roadgrandtour.ro

Revenim cu detalii!

EVENIMENTE CE URMEAZĂ ÎN URMĂTOAREA PERIOADĂ

Euromediu este rezultatul dorintei noastre de a face ceva pentru comunitate. Astfel, ne-am implicat in organizare de evenimente sportive, plantari de copaci, instruirea celor mici in reguli de trafic rutier si ecologie. O parte din proiectele noastre sunt repetitive, altele sunt doar cu o editie. Oricum ar fi, investim in ele toata dorinta noastra de mai bine.