<span>Casoaia</span> Bike, Run & Fun, editia a VIII-a
Tabara Casoaia si imprejurimi
07 August 2021
08 August 2021

Casoaia Bike, Run & Fun, editia a VIII-a

Tabara Casoaia si imprejurimi
07 August 2021
08 August 2021

Înregistrare la Casoaia Mountain Bike HOBBY - 14 km

Casoaia Bike, Run & Fun, editia a VIII-a

Asociatiei Euromediu colecteaza date cu caracter personal in vederea inscrierii tale la competitii sportive. Datele necesare inscrierii sunt pastrate 2 luni de la data finalizarii competitiei. Date cum ar fi nume, prenume, email, data nasterii, numar de telefon sunt de asemena stocate in profilul personal. Poti sterge oricand datele din profil accesand sectiunea corespunzatoare din contul tau. Pentru stergea completa a contului este suficient sa ne dai un email pe info@euro-mediu.ro

Datele cu caracter personal sunt de asemenea furnizate organizatorului competitiei pentru a realiza clasamentele. Adresa de email nu este furnizata niciunei alte parti in vederea marketingului direct sau in alte scopuri.

Entitatile care proceseaza date cu caracter personal sunt:
Asociatia Euromediu, C.U.I./C.I.F.: 24924408, Registru Special nr: 102/08.12.2008

Am lansat evenimentul si am stabilit programul.

Evident, vom face tot posibilul sa ne tinem de el, dar nu traim vremuri firesti.

Revenim cu detalii.

 

Concursuri ciclism MTB, alergare montana, concerte, divertisment, evenimente in Tabara Casoaia.

Organizatori:
Asociatia Euromediu, Centrul Cultural Judetean Arad, Consiliul Judetean Arad

Colaboratori:
Tabara Casoaia, Bianca Morariu PR&Events, Cronometrare.ro, Bimbo Party, Stoc Studio, Inarad TV, Radio Arad, Politia Romana, Politia Locala Arad, Serviciul Public Judetean Salvamont Salvaspeo Arad, Condor Club, Lexus Publicitate Arad, THM, Liderplast.

Sponsori:
Banca Transilvania, Decathlon, BNB, Luk Motors

 

CONDITII SPECIALE ANTI COVID-19

 

PRIN INSCRIERE SI ACCEPTAREA PREZENTULUI REGULAMENT, PARTICIPANTII LA EVENIMENT ISI ASUMA RESPECTAREA PREVEDERILOR DE MAI JOS SI A TUTUROR CELORLALTE CARE POT FI STABILITE DE ORGANIZATORI PENTRU PROTECTIA LOR SI A CELOR DIN JUR:

 

1. Toti participantii vor purta IN MOD OBLIGATORIU MASCA DE PROTECTIE ATAT TIMP CAT SE AFLA LA START, PANA LA RASFIRAREA CONCURENTILOR PE TRASEU, CAT SI IN ZONA DE FINISH, dupa sosire; dupa inlaturare, masca se va pune in buzunar, NU SE ABANDONEAZA PE TRASEU;

2. Ridicarea pachetelor de start se va face in ziua concursului, in schimbul declaratiei pe proprie raspundere completate in prealabil; aceasta se descarca de pe casoaiafun.ro

3. La ridicarea pachetelor de start, PARTICIPANTILOR LI SE VA VERIFICA TEMPERATURA CORPORALA; daca valoarea acesteia va fi peste 37,3 C sau daca CONCURENTUL PREZINTA SIMPTOME CUMULATE DE COVID-19 (tuse seaca/stranut, stare generala proasta, temperatura, etc.), acesta NU VA AVEA PERMISIUNEA SA PARTICIPE SI VA PARASI LOCATIA EVENIMENTULUI IN CEL MAI SCURT TIMP, anuntandu-se Directia de Sanatate Publica in privinta cazului;

4. STARTUL se va da in grupe de cate 10 PERSOANE la interval de 20-30 de secunde, IAR CRONOMETRAREA SE VA FACE IN SISTEM CONTRATIMP (CHIP TIME), participantii isi vor da tot concursul pentru o distantare eficienta; asteptarea la start se va face in tot grupe de cate 10 persoane, grupate pe spatiile marcate;

5. Participantii vor respecta toate normele de protectie anti Covid-19 aflate in vigoare si vor face eforturi de a mentine o distantare fizica eficienta pe toata durata desfasurarii evenimentului. 

6. Participantii isi asuma respectarea delimitarilor si distantarilor indicate de catre organizatori sau autoritati;;

7. Participantii isi vor asigura un minim de produse necesare spararii/dezinfectarii eficiente pe durata participarii la eveniment;

8. In functie de evolutia evenimentelor si raspunsul autoritatilor competente vom accepta sau nu solicitari pentru cazare/campare.

 

ATENTIE: Cu toate ca in prezent avem aprobarile necesare, exista posibilitatea ca in cazul in care situatia se deterioreaza sa ni se interzica/suspende desfasurarea evenimentului de catre autoritati.

In cazul anularii evenimentului, taxele se returneaza automat in termen de 10 zile de la data stabilita pentru eveniment.

In cazul reprogramarii, taxa se returneaza doar la cerere.

TOATE PREVEDERILE din prezentul regulament anticovid-19 care sunt contrare altor prevederi din regulamentul obisnuit au prioritate.

PENTRU MAI MULTE DETALII URMARITI NOUTATILE PE EVENIMENTUL DE PE FACEBOOK - https://www.facebook.com/events/273833584133878/?acontext=%7B%22action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%2C%22mechanism%22%3A%22page_admin_bar%22%2C%22extra_data%22%3A%22%7B%5C%22page_id%5C%22%3A848940121855632%7D%22%7D%2C%7B%22surface%22%3A%22events_admin_tool%22%2C%22mechanism%22%3A%22events_admin_tool%22%2C%22extra_data%22%3A%22[]%22%7D]%2C%22has_source%22%3Atrue%7D

 

 

PROGRAM

sambata 07 august 2021

1. Traseu MTB RACE adulti. 
Distanta: 28 km. Diferenta nivel (ascendenta): 1050 m. Limita timp: 4 h. Start: 10:00.
Categorii: under 18, 18-29 ani, 30-39 ani,  40-49 ani,  50+ ani - masculin si feminin.

2. Traseu MTB HOBBY adulti.
Distanta: 16 km. Diferenta nivel (ascendenta): 250 m. Limita timp: 2 h. 
Categorii: OPEN - masculin si feminin, cu start la ora 10:30.

3. Traseu MTB copii 8-16 ani 
Distanta: 6 km. Diferenta nivel (ascendenta): 250 m. Limita timp: 1 h 30 min. 
Categorii: OPEN - masculin si feminin, cu start la ora 11:00.

 

duminica 08 iulie 2021

 • ALERGARE MONTANA 
 • ORIENTARE TURISTICA FAMILY

1. Alergare SEMI (Semimaraton)
Distanta: 21 km. Diferenta nivel (ascendenta): 750 m. Limita timp: 5 h. Start: 10:00.

Categorii: under 18, 18-29 ani, 30-39 ani,  40-49 ani,  50+ ani - masculin si feminin.

2. Alergare CROS
Distanta: 6 km. Diferenta nivel (ascendenta): 250 m. Limita timp: 1h30 min. Start: 10:15.

Categorii: OPEN - masculin si feminin, cu start la ora 10:30

3. Orientare turistica Family 
Componenta: minim un copil + minim un adult. 

Start ora 11:00 (se pleaca pe echipe, din 5 in 5 minute – inscrieri la start).

 

INSCRIERI:

1. INSCRIERI ONLINE: 

Se fac la www.casoaiafun.ro si se inchid in 30.07.2020 ora 12.00

TAXA DE ÎNSCRIERE ONLINE este de 50 lei la oricare din probele pentru adulti (MTB, RUNNING) si contine pachet de start si bon de masa, doar pentru cei care se inscriu online pana in data de 30.07.2021, ora 12:00 si achita taxa in contul: 

Asociatia Euromediu
RO16 BACX 0000 0010 3299 6000 - Unicredit Arad.

Atentie!

 • Daca din diverse motive personale platitorul renunta la participare, acesta va pierde taxa, ea nu se returneaza. Taxa se returneaza doar in situatia anularii probei/concursului.
 • La efectuarea platii este OBLIGATORIE mentionarea numelui/numelor persoanelor pentru care se achita taxa, la rubrica explicatii.

 

2. INSCRIERI IN ZIUA CONCURSULUI – taxa 100 lei!

Concurentii inscrisi in ziua concursului nu primesc pachet de start.

Concurentii inscrisi dupa data de 30.07.2021, inclusiv cei inscrisi in ziua concursului, primesc bon de masa in limita disponibilitatii.

 

Nu se achita taxa:

 • de catre minori, la nici una dintre probe. Totusi, minorii care NU s-au inscris ONLINE, NU primesc pachet de start.
 • de catre participantii la Orientare Turistica Family, cu conditia ca echipa sa contina un membru care este minor

 

Participantii care doresc sa participe la concursuri din zile diferite (de exemplu la MTB sambata si alergare duminica) pot alege sa o faca si vor plati taxa o singura data! Evident, vor primi un singur pachet de start, dar pot solicita 2 bonuri de masa (pentru ambele zile).

CAZARE: Momentan nu acceptam rezervari pentru cazare/campare.

 

 

Bine de stiut

CONDITII DE PARTICIPARE

Participantii cu varsta sub 18 ani vor putea participa doar cu semnatura unui tutore prezent la inscriere / validare sau pe baza unui acord scris si semnat de catre parinti. Descarca declaratii aici.

Varsta pentru stabilirea categoriei se considera calculand diferenta intre anul curent si anul de nastere al concurentului, indiferent de luna sau data nasterii, conform regulamentului general de organizare a ciclismului ca sport. Exemplu: 2020-1986 = 35 ani!

Fiecare participant trebuie sa semneze, înainte de înscriere, o declaratie de responsabilitate, prin care îsi asuma riscurile ce rezulta din participarea la un astfel de eveniment si orice pagube survenite din orice motiv, inclusiv pierdere sau furt. 

OBLIGATII in timpul cursei:

 • Participantii mai lenti au obligatia de nu bloca trecerea concurentilor mai rapizi, mai ales a celor care participa la o alta proba, in cazul in care se intalnesc pe traseu.
 • Participantii mai experimentati care nu sunt in cursa pentru podium au obligatia de a-si da tot concursul in protejarea concurentilor incepatori, prin sfaturi si atentionari sau chiar sprijin fizic sau tehnic.
 • Toti participantii au obligatia de a sprijini si ajuta in orice mod concurenti sau voluntari aflati in dificultate pe traseu (deshidratari, raniri, defectiuni) si de a anunta in cel mai scurt timp organizatorii despre situatia existenta.

OPRIREA / RETRAGEREA DIN CURSA:

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a opri temporar sau definitiv un participant în urmatoarele cazuri:

 • s-a accidentat dupa start, iar starea sa nu-i mai permite continuarea cursei;
 • în cazul încalcarii grave a unei prevederi a regulamentului;
 • în cazul in care este necesar pentru protejarea concurentului in cauza sau a altor concurenti;
 • în cazuri exceptionale.

Orice participant care nu mai poate sau nu mai vrea sa continue cursa, indiferent de motiv trebuie sa-i informeze pe organizatori imediat, la start, la punctele de control sau la sosire. Neanuntarea retragerii din cursa va cauza o operatiune de cautare si salvare (echipe de salvare) pe cheltuiala participantului implicat. Retragerea va fi confirmata prin semnatura pe foaia de arbitraj. Orice participant care se retrage va fi ajutat cu privire la cea mai buna varianta de retragere dar este responsabil pentru transportul propriu, ruta pe care o va folosi si actiunile ulterioare momentului si locului retragerii, exceptie facând cazurile grave care nu permit deplasarea prin propriile mijloace.

ANULARI:

Daca evenimentul este anulat/modificat din motive de forta majora, participantii nu vor beneficia de compensatii pentru alte pierderi, cum ar fi cheltuieli de cazare sau transport.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica traseele anuntate, orele de start sau chiar data concursului in functie de conditiile din teren si de vremea prognozata.

RESPONSABILITATE:

Fiecare participant care ia parte la competitie este responsabil pentru propria securitate si siguranta.

Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii si personalul care participa la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de ranire sau pagube, inconveniente datorate anularii, întârzierii sau modificarii traseelor care pot surveni în timpul desfasurarii evenimentului.

CARACTERISTICI ALE COMPETITIEI:

Evenimentul este o competitie outdoor. Traseul este neamenajat si neprotejat, prin padure. Toate acestea necesita experienta si cunostinte speciale, cum ar fi:

 • fiecare participant sa aiba cel putin o experienta generala despre concursurile de biciclete sau alergare montana, din punct de vedere al conditiei fizice;
 • fiecare participant sa aiba cunostinte tehnice despre abordarea unui traseu neamenajat prin padure;
 • fiecare participant ar trebui sa aiba un bun simt al directiei pe teren, chiar si în conditii de vreme rea si vizibilitate redusa;
 • fiecare participant ar trebui sa dea dovada de fair play si camaraderie si sa actioneze în consecinta atunci când situatia o cere;
 • fiecare participant ar trebui sa stie si sa aiba o atitudine care sa tina cont de faptul ca oricât de multe masuri de siguranta ar lua organizatorii, nu sunt si nu vor putea fi acoperite toate riscurile rezultate din natura competitilor, mediul si conditiile în care se desfasoara acestea;
 • fiecare participant trebuie sa stie ca nici un premiu nu este mai presus de sanatatea si viata lui si/sau a altor participanti si sa actioneze în consecinta pentru a se proteja sau de a-i proteja pe altii atunci când observa un pericol, pentru el insusi sau pentru alti participanti.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU:

 • bicicleta/echipamentul în stare buna de functionare;
 • casca de protectie (la probele MTB);
 • bidon cu apa;
 • numar cu cip (furnizat de organizatori).

Lipsa acestor articole duce la descalificare.

NUMERE DE CONCURS:

Numerele de concurs vor fi primite în dimineata competitiei, dupa ce participantul a completat si a semnat formularul de înscriere si declaratia de responsabilitate.

Numerele de concurs trebuie purtate pe ghidonul bicicletei sau in piept, trebuie sa fie vizibile pe toata perioada cursei. Logo-urile plasate pe numere trebuie sa fie vizibile. Numerele si/sau cipurile de cronometrare nu trebuie sa fie taiate, indoite sau modificate sub nici o forma in timpul concursului. Nerespectarea acestui lucru va atrage dupa sine descalificarea.

Cip-urile de cronometrare se vor utiliza/purta in conformitate cu instructiunile organizatorilor. Nerespectarea acestora duce la descalificarea concurentului.

VALIDARE / SEDINTA TEHNICA / START

Sedinta tehnica va avea loc în ziua cursei, cu cca 15 minute inainte de start. Inainte de start se vor transmite si eventualele noutati si modificari aparute.

PENALIZARI:

Urmatoarele actiuni atrag descalificarea sau scoaterea din concurs:

 • scurtarea traseului;
 • doping;
 • nerespectarea mediului înconjurator, prin aruncarea de gunoaie (inclusiv ambalaje de geluri sau alte energizante) sau deteriorarea voluntara a traseului;
 • modificarea, schimbarea sau deteriorarea numarului de concurs;
 • nerespectarea regulilor competitiei;
 • comportament nesportiv fata de alti participanti, oficiali, public, alte persoane;
 • lipsa unui obiect din echipamentul obligatoriu.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica/anula orice parte a programului/probelor, in functie de evenimente viitoare si de situatia de fapt a traseului/zonei, fara notificari prealabile.

EVENIMENTE CE URMEAZĂ ÎN URMĂTOAREA PERIOADĂ

Euromediu este rezultatul dorintei noastre de a face ceva pentru comunitate. Astfel, ne-am implicat in organizare de evenimente sportive, plantari de copaci, instruirea celor mici in reguli de trafic rutier si ecologie. O parte din proiectele noastre sunt repetitive, altele sunt doar cu o editie. Oricum ar fi, investim in ele toata dorinta noastra de mai bine.