Asociatiei Euromediu colecteaza date cu caracter personal in vederea inscrierii tale la competitii sportive. Datele necesare inscrierii sunt pastrate 2 luni de la data finalizarii competitiei. Date cum ar fi nume, prenume, email, data nasterii, numar de telefon sunt de asemena stocate in profilul personal. Poti sterge oricand datele din profil accesand sectiunea corespunzatoare din contul tau. Pentru stergea completa a contului este suficient sa ne dai un email pe info@euro-mediu.ro

Datele cu caracter personal sunt de asemenea furnizate organizatorului competitiei pentru a realiza clasamentele. Adresa de email nu este furnizata niciunei alte parti in vederea marketingului direct sau in alte scopuri.

Entitatile care proceseaza date cu caracter personal sunt:
Asociatia Euromediu, C.U.I./C.I.F.: 24924408, Registru Special nr: 102/08.12.2008

EVENIMENTE CE URMEAZĂ ÎN URMĂTOAREA PERIOADĂ

Euromediu este rezultatul dorintei noastre de a face ceva pentru comunitate. Astfel, ne-am implicat in organizare de evenimente sportive, plantari de copaci, instruirea celor mici in reguli de trafic rutier si ecologie. O parte din proiectele noastre sunt repetitive, altele sunt doar cu o editie. Oricum ar fi, investim in ele toata dorinta noastra de mai bine.